04.10.2016

İl Müftüsü'nden Vali ERİN’e Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyareti

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları 2016 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri Programını sunmak üzere, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü Vali Abdullah ERİN’i makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim etti.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve Müftü Yardımcılarını makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Abdullah Erin’e bir buket çiçek takdim eden İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ana temasının "Cami ve Kitap" olduğunu ifade ederek, İl Müftülüğü olarak hafta münasebetiyle yapılacak programlar hakkında Vali Erin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin ise, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.