02.12.2016

Üniversite Gençliğine Manevi Rehberlik Faaliyeti

Adıyaman Müftülüğü olarak başlatılan Üniversite Gençliğine Manevi Rehberlik projesi kapsamında, Adıyaman Yurt-Kur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere manevi destek programları düzenlenmektedir.

Bu kapsamda Adıyaman Üniversitesi kampüsünde bulunan Gençlik Merkezinde İl Müftülüğümüzün organize ettiği Kur'a-ı Kerim Ziyafeti ve ilahi dinletisi yapıldı. Gençlik Merkezinde bir aray gelen üniversiteli gençler, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlahi Dinletisi ile manevi bir atmosferi teneffüs etme imkanı yakaladılar.

İl Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa KÜÇÜKARSLAN, Kahta İlçesi Kur'an Kursu Öğreticisi Bilal DEMİR, Üniversite Manevi Rehberlik Sorumlusu İmam-Hatip Fadil AKKUŞ ve Grup Ravza'nın katıldığı program öğrenciler tarfından beğeni ile takip edildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Program, sohbet, ilahi dinletisi ve dua ile sona erdi.