24.11.2016

Adıyaman Müftülüğü'den Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediliyor

Din hizmetlerinin etkili ve verimli sunumunda, vatandaşlarımıza din hizmetlerinde rehberlik yapmak, toplumun her kesimini yerinde ziyaret edip, hasbihal etmek için İl Müftüsü M.Ali ÖZTÜRKÇÜ koordinesinde, İl Müftü Yardımcıları, şube müdürleri başkanlığında din görevlilerinden oluşan mobil ekipler kuruldu. Bu ekipler esnafı ziyaret etti. Bu ziyaretlerde esnafla birebir görüşme yapılarak, din hizmetlerinin sunumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Kuranı Kerim, “kardeşlik hukuku” kitabı ve “Kur’an ve Sünnet Işığında Ticaret” broşürü hediye edildi. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan bu ziyaretlerin devam etmesi istendi. Bu ziyaretlerin vatandaşla müftülük hizmetleri arasında var olan bağı güçlendireceği ifade edildi.