17.02.2017

Yardımsever Vatandaşa Teşekkür Belgesi Verildi

Adıyaman Eşrafından Mehmet TAŞTI, Dini ve Hayri Hizmetlerde kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesine,  Merkez Hocaömer Mahallesi Sağlık Ocağı Caddesi üzerinde bulunan 6 bürodan oluşan 400 m²' lik taşınmazı bağışlamıştır.

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr. Sayın Mehmet GÖRMEZ tarafından verilen TEŞEKKÜR BELGESİ, 16/02/2017 tarihinde İl Müftülüğümüzde  Vakıf Şube Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımı ile İl Müftüsü M. Ali ÖZTÜRKÇÜ tarfından Mehmet TAŞTI'ya takdim edilmiştir.

Bağışta bulunan hayır sahibinin isteği doğrultusunda İl Müftülüğü tarafından Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi olarak değerlendirilmektedir. Tamir ve tadilatı büyük bir kısmı hayır sahibi vatandaşlar tarafından yapılan yerde, Mustafa Seher Taştı ismi ile Kur'an Kursunda Kur'an eğitimine başlanmış olup, planlanan Gençlik Merkezi de en kısa zamanda hizmete alınacaktır.