17.02.2017

Çelikhan Müftülüğünden Değerler Eğitimi Devam ediyor.

Çelikhan İlçe müftülüğü İlçemizde bulunan Lise pansiyonu ve İmam hatip lisesi pansiyonunda kalan öğrencilere yönelik her hafta Salı günleri Değerler Eğitimi adı altında seminerler vermektedir.

Pansiyonda kalan kız öğrencilerine yönelik İlçe Vaizi Fazilet KILIÇ, erkek öğrencilere ise Mehmet Ali ÇETİNKAYA tarafından her hafta değerlerimiz ile ilgili sohbet, vaaz ve seminerler yapılmaktadır.

Bu hafta ise İlçe Müftümüz Murat KURT  “İmam-Hatip Ruhu Ve Kuranın Hayata Yansıması” adlı seminer ile çocukları bilgilendirdi.

Kuranın sadece okunması gereken bir kitap olmadığını bunun hayata aktarılması gerektiğini, emirlere riayet edilmesinin ibadet olduğunu ifade etti.

Yapılan seminerin ardından İmam-Hatip Lisesinde eğitim gören öğrencilere Kuran-ı Kerim ile Peygamber Efendimizin Hayatı adlı eser hediye edildi.

İlçe Müftüsü Murat KURT, Bu programların gençlerin milli, manevi ve ahlaki yönden gelişmelerine katkı sağladığını bu nedenle  bu tür programların eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceğini ifade etti.