21.02.2017

4-6 Yaş Kuran Kursu Öğreticilerine Yönelik Seminerler Başlıyor…

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan Müftülüğümüzün daveti üzerine 22-25 Şubat 2017 tarihleri arasında 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında eğitim veren öğreticilere seminerler verecektir. 3 gün boyunca sürecek olan seminerlerde; erken çocukluk döneminde değerler eğitiminin önemi, okul öncesi dönemde eğitsel oyunlarla din eğitimi, okul öncesi dönemde Kur’an eğitimi ve uygulamaları, okul öncesi dönemde drama teknikleri ve uygulamalar, yetişkin din eğitiminde drama ve metaforik uygulamalar konuları işlenecektir.

Seminerler, Adıyaman il ve ilçe müftülükleri bünyesinde görev yapan 4-6 yaş Kuran Kursu Öğreticilerine yönelik olarak düzenlenecektir. 22 Şubat 2017 tarihinde il müftülüğü toplantı salonunda başlayacak olan seminerler, 24 Şubat 2017 Cuma günü sona erecektir.

Ayrıca 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 13:30 da Belediye Konferans Salonu’nda Fatma Kotan tarafından kadınlara yönelik olarak; “Ailede Maneviyat ve Mahremiyet Eğitimi” konulu konferans verilecektir.