07.04.2017

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’nin doğum yıldönümü “Kutlu Doğum Haftası Kutlama” programının, İl Müftülüğü olarak 2017 Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinliklere katkı ve destek ve geniş katılım sağlamak amacıyla il Müftüsü M. Ali Öztürkçü başkanlığında Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Koplum Kuruluşları temsilcilerinden müteşekkil Kutlu Doğum platformu 4 Nisan 2017 Salı günü saat 14:00 t’te İl Müftülüğü Brifing salonunda toplandı.

Kutlu Doğum Haftası bu yıl yapılacak olan Anaysa Referandumu nediniyle 17 Nisan 2017'de başlayacak 23 Nisan 2017'de sona erecektir. Hafta boyunca yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgi İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından açıklandı. Bu hafta içerisinde toplumun her kesimine ulaşacak şekilde etkinliklere, Sivil Toplum Kuruluşlarının katkı sunmaları istendi. Sivil Toplum Kuruluşlarının hafta ile ilgili görüşleri dinlenerek yapılacak olan etkinliklerin daha kuşatıcı nitelikte olmasına dikkat çekildi. İl Müftüsü Öztürkçü toplantıya katılanlara teşekkür etti.