11.06.2017

Din Görevlileri Arası Hafızlık Bölge Yarışması İlimizde Yapıldı.

01-07 Ekim tarihlerinde kutlanacak olan 2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları hazırlıklarından olan, Hafızlık Bölge Yarışması 11/06/2017 Pazar günü Adıyaman Ulu Camiinde yapıldı.

Bölge İl Birincilerinin katıldığı yarışma, Adıyaman Müftüsü M. Ali Öztürkçü başkanlığındaki, İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi, Tut İlçe Müftüsü Oğuz Yılmaz, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni Mahmut Çelik ve Abdullah Beyaz'dan teşekkül eden komisyon tarfından değerlendirildi.

1'nci, Malatya-Battalgazi'den Bünyamin Kaya, 2'ncilği, Şanlıurfa-Harran'dan M. Usame Okkalı ve 3'ncülüğü Gaziantep-Nizip'ten Ömer Çelik aldı.

Yarışmada dereceye giren din görevlilerine Adıyaman İl Müftüsü Altın ilhe birlikte çeşitli hediyeler vererek ödülendirdi.