06.10.2021

“EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİMİZE VEFA”

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" temasıyla kutlanıyor. Bir vefa örneği olarak Gölbaşı İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde, Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Emekli Din Görevlilerimize yönelik program düzenlendi.

Programıza konuşmacı olarak katılan İl Müftümüz Mehmet Taşcı, Tüm görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak ev sahipliğinden dolayı İlçe Müftümüz Abdullah Yıldırım’a teşekkür etti.

Program sonunda İl Müftümüz Mehmet Taşcı’ya ve emekli din görevlilerimize plaket takdim edildi.

Programa; Gölbaşı İlçe Kaymakamımız Sn. İhsan Ayrancı, Kaymakam Refikleri Serkan Tokur, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Yaman, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Gül, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Yavaş, Diyanet-Sen Gölbaşı Şube Başkanı Hamit Pakel, Gölbaşı İlçe Müftülük Personeli, Çalışan ve Emekli Din Görevlilerimiz katıldı.