14.06.2022

Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Fuat ÖZER İçin Mevlid-i Şerif Okundu.

Gölbaşı İlçesine bağlı Balkar Beldesi Taziye Evi'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatim Programına; Adıyaman Valisi Sn. Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Gölbaşı Kaymakamı İhsan AYRANCI, Besni Kaymakamı Nazlı DEMİR, İl Müftüsü Mehmet TAŞCI, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender YILDIRIM, Gölbaşı İlçe Müftüsü Abdullah YILDIRIM, Besni İlçe Müftüsü Mehmet ÜNSAL, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İkindi namazını müteakip düzenlenen programda Gölbaşı İlçe Müftülüğü görevlileri Aşr-ı Şerifler, Mevlid ve ilahiler okudu. Programın sonunda; İl Müftüsü Mehmet TAŞCI, başta Şehit Fuat ÖZER ve tüm Şehitlerimiz için Gölbaşı Müftülüğü Din Görevlileri, Hafızlık Kursu Öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şeriflerin ve okunan Mevlid-i Şerif'in duasını yaparak tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.