09.11.2022

Emektar Din Görevlileri Müftülükte Buluştu

Yaklaşık beş yıldır Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftülüğün organizesiyle bir araya gelen emektar Din Görevlileri 08.11.2022 tarihinde Müftülüğümüzde bir araya geldiler.Bundan sonra mutad olarak her ay bir araya gelerek geçmiş yad edilecek, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi hususlarında istişareler yapılacak ve görevde olan personelle tecrübe paylaşımı yapılacak.Buluşmada hazır bulunan İlçe Müftümüz Rıfat ÇEVİK, bizim görevimizin emekliliğinin olmadığını, mihrabın ve minberin hocalarımıza her zaman hazır olduğunu ve tecrübelerine ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Özellikle buluşmalı organize eden emekli görevimiz Mehmet Yıldırım'a, katılan emekli personelimize teşekkür etti.