31.07.2022

Alevi Kanaat Önderinden İl Müftüsüne Hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman İl Müftülüğüne atanan Mehmet Taştan’a Alevi Kanaat Önderinden Hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman Alevi Kanaanat önderlerinden Hasan Doğan, İl Müftüsü Mehmet Taştan’a yaptığı ziyarette; Bugün Anadolu’da kardeşlik, birlik, beraberlik varsa birlik olma şuuruyla vardır, Güzel şehrimiz barış ve huzur kenti Adıyaman’ımız bu konuda diğer tüm İllere örnek teşkil etmektedir, dedi.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taştan; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

Ehl-i Beyt sevgisinin önemli olduğunu ve Tüm Müslümanların Ehli Beyti Sevdiğini söyledi. Müftü Taştan, hepimizin evinde Ali, Hasan, Hüseyin, Fatıma ve Zehra’lar vardır. Biz aynı Kur’an-a iman ediyoruz. Kıblemiz aynı, kitabımız aynı, sevdamız aynı. Rabbim Peygamber Efendimizin yolundan ve Ehl-i Beytin sevgisinden bizleri ayırmasın” dedi.

Ziyarette Kanaat önderi Hasan Doğan’a, Büyük Türk Dünyası Derneği İl Başkanı Turan Keneş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.