17.09.2022

Kurban organizasyonunda görev alan personel ödüllendirildi

Adıyaman İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde düzenlenen 2022 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'nda görev alan din görevlileri ve TDV gönüllülerini "Teşekkür Belgesi" ile ödüllendirdi.

İl Müftülüğünde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Mehmet Taştan, “Türkiye Diyanet Vakfı sadece kurban organizasyonları ile değil bugün ülkemizde ve dünyanın neresinde olursan olsun din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her durumda ve her zaman mazlumun yanında ve onlara yardım elini uzatan büyük bir ailedir.” dedi.

Müftü Taştan, “Teşekkür belgesini verdiğimiz görevli ve gönüllü arkadaşlarımız temsilidir. Tüm çalışanlarımız aslında birer teşekkürü zaten hak etmişlerdir. Emeği geçen tüm din görevlilerine, personelimize ve TDV gönüllüsü arkadaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.