23.09.2022

Özmen: Kur'an kurslarımız huzurun en güzel yansımadır

Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı "İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursları" eğitim öğretime başladı.Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursları 2022-2023 Yılı Eğitim Öğretime yoğun ilgiyle başladı.

Bu kapsamda düzenlenen açılış programına İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen katıldı.

Programda kursiyerlerle bir araya gelen Müftü Yardımcısı Özmen, "İlim, irfan ve muhabbet yuvası olan Kur'an kurslarımızda eğitimin dışında kursiyerlerin motivasyonunu arttıracak kültürel etkinlikler de yapılıyor." dedi.

Özmen, "Kur'an kurslarımız birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, kardeşliğin ve huzurun en güzel yansımadır. Hedefimiz ve çabamız, eğitim öğretim süresi boyunca Kur'an'ın rahmet nuruyla Peygamberimizin sünneti seniyyesi ışığında bütünleşen bir aile ortamını yakalamak. Rabbim bizleri bu ilim yolculuğunda daim etsin. Yüreklerin bir olduğu bu samimiyeti bütün ömrümüzde yaşayabilmemizi nasip etsin.” diye konuştu.