17.08.2023

Üniversite Öğrenci Umre Turu

ADIYAMAN İL MÜFÜLÜĞÜ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ UMRE TURU

Başkanlığımızca,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üniversite öğrencilerine yönelik 03.09.2023-15.09.2023  tarihleri arasında 7 günlük umre programı planlanmaktadır. Umre turuna başvuru kriterleri aşağıya çıkarılmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI

•          T.C. Vatandaşı olmak,

•          Devlet veya özel üniversitelerin birinde eğitimine devam ediyor olmak,

•          Yaş sınırı: 25 yaşı aşmamış olmak.

•          Açık öğretim/uzaktan öğretim öğrencisi olmamak,

•          Daha önce bu programla umreye gitmemiş olmak

Şartlarını taşıyan Üniversite Öğrencilerinin 17.08.2023-22.08.2023 tarihleri arasında İlimiz Merkez ve Köylerinde ikamet eden öğrencilerin İlimiz Müftülüğüne, İlimiz İlçelerinde ikamet eden öğrencilerin ikamet ettiği ilçenin İlçe Müftülüğüne başvurmaları gerekmektedir. Kontenjan dahilinde umreye gidişi komisyonca uygun görülen öğrencilere bilahare tebligat yapılacaktır.

Başvuru için gerekli evraklar                     :

1-Öğrenci Belgesi

2-Kimlik Fotokopisi