20.02.2024

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç,Adıyaman müftülüğünü ziyaret etti.

Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan Amine Hatun Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman ile çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, gençliğin önemine vurgu yaparak gençlerin geleceğin teminatı olduğunu söyledi.

Sonrasında kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, gençlik merkezinin açılışında emeği geçenlere ve hayırseverlere teşekkür etti.

Adıyaman'ında etkilendiği asrın felaketinde din görevlilerinin özverili çalışmalarını anımsatan Başkan Yardımcısı Dinç, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Amine Hatun Gençlik Merkezi gençlerin hizmetine sunuldu.