23.05.2024

Akduman: Dünyanın neresinde "mağdur ve mazlum" varsa TDV orada olmaya devam edecek

Diyanet işleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman Adıyaman da düzenlenen 2024 vekaletle kurban organizasyonuna katıldı.

Diyanet işleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman ,Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Ülkemizde ve Dünyanın birçok bölgesinde yapılan vekaletle kurban bağışı faaliyetleri hakkında toplantı yaparak sunum yaptılar, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Adıyaman İl Müftü Vekili Mehmet Fehmi Sevil'in açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Daire Başkanı Akduman, her geçen gün milletimizin teveccühünü ve güvenini kazanan Türkiye Diyanet Vakfı'nın“Yeryüzünde İyilik Egemen Oluncaya Kadar' dünyanın neresinde olursa olsun mağdur ve mazlum tüm insanlara yardım götürmek için çalışmalara devam edileceğini söyledi.

Konferansa İl Müftü Vekili Mehmet Fehmi Sevil, Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube müdürleri ve Din Görevlileri katıldılar