18.12.2017

Akademik Diyanet Projesi Eğitim Seminerleri 2'ncisi Yapıldı

Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan "Akademik Diyanet Projesi Eğitim Seminerleri"nin 2'incisi, Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hamdi GÜNDOĞAR tarfından verildi.

18 Aralık 2017 Pazartesi günü limiz Müftülüğü toplantı salonunda, her ay yapılan ve yılın son mutad personel toplantasından sonra, İlimiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan tüm personelin katıldığı Seminere, Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi GÜNDOĞAR "İtikatta Sünnetin Yeri" konusunu işleyerek, detaylı bilgiler verdi.

Gündoğar  "İtikatta Sünnetin Yeri" konusunda din görevlilerine sunum yaptı. Konuşmasında  bütün itikadı mezheplerin, Hz. Peygamberin sünnetine yaklaşımlarına ve sunnetin itikadı ve ameli yönden değerlendirilmelerine yer verdi.