18.06.2019

Mısırın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Dr. Muhammed Mursi için Gıyabi Cenaze Namazı kılındı.

Diyanet işleri başkanlığının öncülüğünde, Tüm Türkiyede olduğu gibi Sincik ilçemizde de Mısırın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı, 2013 Yılında darbe ile tutuklanan, yaklaşık 6 yıldır Cezevinde bulunan ve Mahkeme salonunda vefat eden  Dr. Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Vefat eden Dr. Muhammed Mursi için,Sincik Ulu Camide öğle namazını müteakip gıyabi Cenaze namazı kılındı. Gıyabi Cenaze namazını  ilçe Müftümüz Dr. Mehmet Taşdelen kıldırdı. Cenaze namazına bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve memurlarıyla halkımız iştirak etti. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.