06.10.2021

Camiler ve Din görevlileri Haftası Etkinlikleri

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyele İlçe Müftümüz Hilmi BENLİ ve Din Görevlilerimiz Diyanet İşleri Başkanlığımızın çeşitli kademelerinde yıllarca hizmet edip emekli olan vefakar ve cefakar emekli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayımları evlerinde ziyaret ettiler. İlçe Müftülüğümüz tarafından din görevlilerimize yönelik çeşitli etkinlikler icra edildi. Bu etkinlikler kapsamında vefat etmiş din görevlilerimiz için Ulu Camiinde mevlid-i şerif okunmasının ardından müftülük personelimiz yemek programında bir araya geldi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Erkut PAMUK, Belediye Başkanımız Mehmet KILIÇ, Yazı İşleri Müdürü Abuzer KAHRAMAN, İlçe Müftümüz Hilmi BENLİ ve Din Görevlileri katıldı. İlçe Kaymakamımız Sayın Erkut PAMUK personelimizin haftasını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.