11.04.2022

Abuzer Yıldırım 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açıldı

Tut İlçesi Kaşlıca Köyü Abuzer Yıldırım 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz Tut İlçe Kaymakamı Sayın Erkut PAMUK, İlçe Müftümüz Hilmi BENLİ, Hayırsever İşadamı Osman YILDIRIM, Kurum Amirleri ve Kaşlıca Köyü halkımızın katılımlarıyla dualarla hizmete açıldı.

İlçe Müftümüz Hilmi BENLİ'nin açılış konuşmasında; "4-6 yaş Kuran Kurslarında çocukların Kur’an-ı Kerim ile tanışıp değerler eğitimi alacağını söyledi.
İlçemizde 3 tane 4-6 yaş Kur’an Kursu açıldığını belirten İlçe Müftümüz Hilmi BENLİ: “Bizler inanıyor ve biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimiz ve istikbalimizdir. Çocuklarımıza yapacağımız her yatırım ailemize, kendimize, memleketimize ve geleceğimize yaptığımız bir yatırımdır. Biz istiyoruz ki gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın küçük yaşta gönüllerine Allah inancını, peygamber ve vatan sevgisini nakşederek yetiştirelim.  Kursumuzun açılmasında emekleri olan hayırsever Osman YILDIRIM, Kaşlıca Köyü İmam Hatibi Nuh FIRTINA ve tüm kaşlıca köyü halkımızı tebrik ediyorum" dedi.
Ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Erkut PAMUK  ve davetliler kursun açılışını yaparak kursu gezdiler.