30.09.2020

BESNİ İLÇEMİZİN YETİŞTİRDİĞİ İLK HAFIZINA, HAFIZLIK BELGESİ TAKDİM EDİLDİ.

Besni İlçe Müftülüğümüze bağlı Hacı Mustafa KARA (Erkek) Kur'an Kursu öğrencilerinden Muhammed Abdullah ÖZBEY’in Hafızlık belgesi takdim edildi.

İlçe Müftümüz Sayın Mehmet ÜNSAL; İlçemizin İlk Hafız’ı olması hasebiyle kendisini tebrik ederek ardından yaptığı açıklamada, evladımızın dünyada herkese nasip olmayacak hafızlık gibi yüce bir makama sahip olduğunu, Ahirette ise bundan kat kat yüksek mertebelere ulaşacağını, Hafızımızın taktığı bu tacın parıltısı sayesinde anne-babasının ahiretini de aydınlatacağını ifade etti.

Hafızımızın “İlçemizde ilkini yaşattığı bu sevinç bundan sonra da çocuk ve gençlerimize örneklik teşkil edecektir.” diyerek emeği geçen başta öğrencimizi yetiştiren Kur’an Kursu Hocamız Haci Mehmet KARAKUŞ’a, öğrencimizin baba-annesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu sayıyı daha da fazlalaştırmayı hedefliyoruz." dedi.

Hafızlığını tamamlayan öğrencimize, Sponsorluğunu Besni Kuyumcular Derneği Başkanının yaptığı bir çeyrek altın ve Kur’an-ı Kerim ile ödüllendirildi.