08.04.2022

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri verildi

Hz. Peygamber’i daha yakından tanıma, O’nun mesajını anlama, örnek şahsiyeti ile ahlâkî değerlerini gençlere tanıtmak, milli ve manevi duygularının geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında Adıyaman il birincisi olan Besni Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Arda SALICI için Besni İlçe Müftülüğü tarafından ödül töreni düzenlendi.

Besni İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen programda İlçe Müftümüz Mehmet ÜNSAL “Öncelikle Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışmasında tüm soruları doğru cevaplayarak il birincisi olan öğrencimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Emeği geçen öğretmenlerini ve ailesini de kutlayan ÜNSAL, “Böyle ulvi bir konuda yarışmaya katılmak, dereceye girmek gurur vesilesidir, bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.

Program sonunda dereceye giren öğrencimize Adıyaman İl Müftülüğü tarafından gönderilen ve vadedilen yarışma ödülü, Diyanet yayınlarından kitaplar ve çeşitli hediyeler verildi.