07.06.2022

“ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM” PROJESİ KÜLTÜR ŞENLİĞİ”

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Besni Yenikent Hacı Mustafa KARA Camii’nde ve Spor Parkında gerçekleşen Kültür Şenliği programına, Diyanet Gençlik koordinatörü Ali GÜL, Din Hizmetleri Uzmanı Aziz ÇELİK, Çarşı Cami Müezzin-Kayyımı Mahmut ÖZMERCAN, öğrenciler ve velileri katıldı.
    Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen program Çarşı Cami Müezzin-Kayyımı Mahmut ÖZMERCAN tarafından okunan Kur’an-ı kerim tilavetiyle başladı.
    Öğrenciler tarafından milli, manevi ve kültürel değerlerimizi yansıtan yarışmalar yapıldı. Diyanet Gençlik Koordinatörü Ali GÜL, düzenlediğimiz etkinliklerle Milli Ahlaki İnsanı ve Manevi Değerlerine sahip çıkan çağın ve geleceğin değerleriyle donanımlı gençlerin ruh ve beden bütünlüğü içerisinde yetişmeleri için  bugün olduğu gibi bundan sonrada yoğun gayret göstereceğiz dedi.
    Program, hazırlanan çeşitli ikramlar ve öğrencilere hediyelerin takdimi ile sona erdi.