15.11.2022

KİTAP OKU-YORUM PROJESİ ve AYLIK PERSONEL TOPLANTISI GRUPLAR HALİNDE YAPILDI

Mutad olarak her ayın 15’nde yapılan personel toplantısı ve kitap oku-yorum projesi birlikte değerlendirilmek üzere 15.11.2022 tarihinde gruplar halinde Müftülükte icra edildi.

Toplantıda personele TDV yayınlarından olan “Hac Kitaplığı Serisi” tanıtımı yapıldıktan sonra, toplantı gündem maddeleri ele alındı. Akabinde personelin aylık olarak okuduğu kitabın değerlendirmesi yapıldı. Toplantı sonunda dilek ve temenniler dinlendi.

Toplantı Müftü, Vaiz, Şube Müdürleri ve Din Hizmetleri Uzmanı koordinatörlüğünde 5 grupta ve biri sabah, diğeri öğleden sonra olmak üzere iki seans olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan ve “Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz” düsturuyla hareket edip kitap okuyan, yorumlayan ve değerlendiren her personelimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.