03.01.2024

Haliliye Kız Kur'an Kursu'na Ziyaret

İlçe Müftümüz Rıfat Çevik, 02.01.2024 tarihinde Haliliye Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Müftü Çevik, kursun yöneticisi, öğreticileri ve dernek yetkilileri ile bir araya gelerek kurs hakkında bilgi aldı. Ardından öğrencilere ziyarette bulunan Müftü Çevik, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi, öğretilmesi ve en önemlisi amel edilmesinin faziletine vurgu yaparak, Filistin meselesi hakkında öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Müftü Çevik, ziyaret sırasında kursun genel düzen ve intizamından sorumlu olan görevlilere teşekkürlerini iletti. Kurs yetkilileri ise, ilçe Müftüsü'nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tür ziyaretlerin kursun motivasyonunu artırdığını belirttiler.