31.12.2023

DHBT Kursu Açıldı

Kahta Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü Tarafından Ücretsiz DHBT Kursu Yoğun İlgiyle başladı.

Kurs, cumartesi ve pazar günleri 08.00 ile 13.00 arasında gerçekleşiyor ve İlçe Müftüsü, Vaizler, Manevi Danışman ve donanımlı Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından verilen dersler gönüllü olarak ücretsiz sunuluyor.

Kurs, Müftülük binasının gençlik merkezi salonunda 9 ay süresince düzenlenecek. Çay, kahve vb. İkramlar kurs süresince Müftülük tarafından karşılanacak.

Kursun açılma gayesi İmam-hatip Lisesi, İlahiyat ön lisans, İslami İlimler mezunu veya mezun durumda olan kursiyerleri, girececekleri Kur'an Kursu öğreticiliği sınavına hazırlamaktır.

Şimdiden kursiyerlerimize başarılar, hocalarımıza kolaylıklar diliyor ve ADRB koordinatörlüğümüze teşekkür ediyoruz.