31.03.2021

İlçe Müftümüz Göreve Başladı

Afyonkarahisar İl Vaizi iken Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan atama ile ilçemize İlçe Müftüsü olarak atanan Yusuf Türk görevine başladı.
İlçe Müftüsü Yusuf Türk'ü çiçek ile karşılayarak görevi devre etti. Müftü Yusuf Türk yaptığı konuşmada öncelikle Sahabi Safvan b. Muattal Hz. lerin medfun olduğu yerde bize hizmet etmeyi bahşeden Rabbimize hamdolsun  bizleri bu göreve layık gören, Diyanet İşleri Başkanımıza ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum dedi. Akabinde ise Kastamonu Seydiler İlçe Müftülüğüne atanan Metin Kara'ya teşekkür ederek yeni görev yeri için kendisine başarılar diledi.  Metin Kara ise yaptığı açıklamada, "Sahabe Safvan bin Muattal’ın medfun bulunduğu Samsat ilçesinde göre yapmaktan büyük onur duydum, bütün Samsatlı kardeşlerimizden helallik diliyorum ve göreve yeni atanan Müftümüz Yusuf Türk'e başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.